3d Handen

Vandaag de 3d handen van 2 allerliefste meisjes mogen vereeuwigen. 

Een meisje van 7 en haar zusje van 1 kwamen samen met hun vader om een mooie kado te maken voor mama. Het is immers bijna valentijnsdag. Heeft papa daar een mooi en origineel kado verzonnen!

Vooraf met de dame van 7 jaar afgesproken dat zij haar zusje der hand flink stevig moest vasthouden om proberen die hand stil te houden.

Het ging eerlijk gezegd niet zo heel goed. De kleine meid zat niet echt lekker en was niet rustig te krijgen. Als ik zo keek naar afdruk wist ik niet zeker of dit mooi werd en de kleine had zicht flink verweerd. We gaan hem gewoon op nieuw doen.

Een ietwat kleiner bakje zodat ze wat minder speling hebben om heen en weer te gaan, een filmpje op de iphone en bij papa op schoot. Daarnaast de dame van 7. Deze keer ging het een stuk beter. Beide meiden waren rustig en we konden de afdruk zo maken!

Meteen daarna de gips er in gedaan. Even een poosje wachten tot de gips droog is. Na wat geklets en wat gedronken te hebben was het gips al droog.  De dames er bij geroepen en samen gingen we de afdruk van het gips af pulken.  En daar kwamen de handen te voorschijn. Deze afdruk is perfect!

Na wat kleine oneffenheden weg gewerkt te hebben van deze 3d handen en gekeken of deze mooie handen in een stolp passen, gingen de 3 op weg naar huis. Nu nog zien of de meiden hun mond konden houden tot 14 februari tegen over hun mama.

Bij thuiskomst kreeg ik al een mail. De meiden konden niet langer wachten en hebben het al gegeven 🙂

Wat heb ik toch een mooi beroep!

3d handen almere

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *