Bruid Ella – Bruidskapsel

Bruidskapsel Almere 21 oktober 2017.

 

Deze prachtige dame heeft gevraagd of ik haar haar wilde verzorgen op de dag dat ze ging trouwen. 
Op de proefdag ben ik op het adres van haar ouders gekomen omdat dat ook het adres is van de trouwdag zelf. Na een paar verschillende kapsels hadden we precies de juiste te pakken! Een waar kunstwerk. Ik kan niet wachten om deze bruidskapsel op haar trouwdag zelf te mogen doen en het totaal plaatje te zien!

Op de dag zelf was het nog lekker donker in de ochtend.  Met op de achtergrond strijk geluiden (de bruid mocht niet weten wat dat was,  we hadden echt geen idee wat dat kon zijn) zette ik de prachtige krullen als basis. De visagiste kwam en deed haar make-up en terwijl zij daar mee bezig was heb ik vervolgens het haar kunstig opgestoken.

Aan het einde mocht ik nog op de foto met de bruid. Wat een plaatje! Dankjewel Ella dat ik mee heb mogen werken aan deze mooie dag van jou!

Geplaatst door Dominique Haveman Visagie op Maandag 20 november 2017

 

Bruidskapsel Noorderplassen Almere

 

Geef een reactie