Bruid Floor

In Juni heb ik de bruidsmake-up en bruidskapsel mogen verzorgen van Floor.

Deze mooie dag begon al met een prachtige zon. Op de proefdag was ik al op het zelfde adres, maar er was geen ontkomen aan. Het was overduidelijk waar het was.  Ik kwam onderweg al wegwijzers tegen en in de tuin waar ik moest zijn stond een gigantische witte luxe tent. Toen ik de tent binnen kwam met mijn hebben en houden heb ik vol bewondering rond gekeken. Wat was alles prachtig! Gauw heb ik de bruid er tussen uit geplukt en zijn we ons gaan afzonderen voor haar make-up en haar.

bruidsmake-up en bruidskapsel

Ze wilde graag haar haar opgestoken maar wel nonchalant met een bijpassende bruidsmake-up.

Geen probleem.  Na het haar voorbewerkt te hebben kon ik het prachtig opsteken. Ze had zelf gezorgd voor een flinke bos gipskruid wat ik ook in het haar kon verwerken.

Voor de bruidsmake-up hebben we gekozen voor een lichte naturel look. Zelf draagt ze weinig make-up en de bruidegom moest haar natuurlijk wel herkennen. De wenkbrauwen hebben we lichtjes ingekleurd en we hebben wat gecontourd in het gezicht.  De ogen hebben we aangezet en laten spreken en her en der wat prachtige glow gegeven.

 

Terwijl de bruid verder ging met de aankleding en haar zelf aan kleden heb ik nog het haar van de bruidsmeisje verzorgt. Ook even een mooie lipgloss en wat glitters op de ogen zodat ze net zo mooi was als haar mama.

Floor, het zag er allemaal prachtig uit en ik wens jullie samen een prachtig huwelijk samen!

Liefs,

Dominique Haveman

 

 

Deze prachtige foto's ontvangen de bruid Floor.

Geplaatst door DominiqueHaveman op Dinsdag 14 augustus 2018

Geef een reactie