Bruid Madelon

Vrij last-minute werd ik gevraagd of ik 26 augustus nog plek had voor een bruid. De visagist die geregeld was had afgebeld en ze zijn met spoed opzoek naar een andere visagist.

Met een beetje her en der schuiven zou mij dat wel lukken.

Op naar Putten. Midden in het bos staat een huisje. Als ik daar mijn auto parkeer en naar het huisje loop zie ik een enorme tuin en bezigheid. Het lijkt wel of ik een evenement op loop!

Super leuk. Ik mag ook gewoon rond lopen, drinken halen en eten wanneer ik dat wil.

Ik krijg een eigen kamer aangewezen waar ik de bruid straks mag opmaken. Naast de bruid ben ik ook gevraagd om wat gasten op te maken. Het thema van deze bruiloft is namelijk FILM. En een aar mensen hebben gigantisch uit gepakt! Ontzettend leuk!

Dus eerst: Mr en miss Smit en 2 dochters glamoureus en The joker gemaakt.

De bruid wilde graag derzelf blijven. Logisch. Een neutrale makeup en nonchalant opgestoken haar. We hebben de tijd voor haar genomen met een lekker wijntje erbij. De plaksnor van de vader liet los, dus deze heb ik nog even vast gelijmd en de moeder van de bruid nog een mooie kleur lippenstift op gedaan.

En daar ging de bruid. Ik heb heerlijk mee kunnen kijken met de plechtigheid. En gelukkig maar. Door het vele huilen, lachen en zweten en in de ogen wrijven bleven de wimpers niet heel goed zitten. Deze heb ik tussen door even voor haar verwijderd zodat het feest weer volop door kon gaan.

The Priscilla’s en Patsy en dingest kwamen pas in de loop van de dag. Ik mocht met het eten gewoon aanschuiven tussen de rest van de gasten. En wat was het eten heerlijk!

Marc en Madelon: ontzettend bedankt dat ik deel heb mogen maken aan deze mooie dag! Ik wens jullie heel veel geluk samen.

Jullie zijn een super leuk stel!

 

26 augustus 2017 heb ik de makeup en haar mogen verzorgen voor Madelon Walters Tevens heb ik wat gasten geholpen om…

Geplaatst door Dominique Haveman Visagie op Dinsdag 2 januari 2018

Geef een reactie