Bruid Nori

Via de email kreeg ik de vraag van Nori of ik nog een plekje vrij had in mei voor een bruidsmakeup en bruidskapsel. Dit kon nog.

We hebben per mail nog besproken wanneer we de proefdag doen en ik kreeg te horen dat Nori een indonesische bruidskebaya met sarong zou dragen. Ze wilde hierbij een passende haarstyling en make-up.  Prachtig! Dat kan ik wel.

Bij de proefdag kwamen we al heel gauw tot de juiste look. Ik heb even mogen spieken naar de kleding en dat zag er prachtig uit!

En toen was het zover, de trouwdag brak aan.

Een prachtige zon scheen en ik kwam gelijk aan met de fotografen. Er waren er 2. Terwijl ik Nori opmaakte en haar haar deed maakte de fotograaf alvast wat foto’s van haar kleding, de kleding van het bruidsmeisje en de accessoires. Ook werd ik al bezig, op de foto gezet.  Toen Nori haar kledij aan ging doen begon ik met het prachtige bruidsmeisje. Haar haar wilde ze losjes opgestoken maar ook nog los in haar gezicht. Ik heb haar meteen ook een beetje make-up gegeven. Dat leek haar ook erg leuk.

Nog even wat laatste plukjes goed doen en toen ging ik er alweer vandoor.
Deze prachtige fotos heb ik van Nori ontvangen en mocht ik ook gebruiken in mijn blog!

Makeup en haar door mij! Fotos door Wim Messink en Carmela Johan Capone van Genderen

Geplaatst door DominiqueHaveman op Zondag 3 juni 2018

De fotografen waren: @Carmela Johan Capone van Genderen  en @wim messink

Nori en Fred: ik wens jullie een prachtige en lang huwelijk samen!

Dominique Haveman.

Eén gedachte over “Bruid Nori

  • 3 juni 2018 om 6:58 pm
    Permalink

    We waren allemaal (bruidsmeisje, getuige en ik superblij met de make-up en kapsel. Je snapte precies wat ik bedoelde! Nogmaals Tnx!

Geef een reactie