Bruidsarrangement

Bruidsmakeup en bruidskapsel aan huis in Almere, maar ook wenkbrauwen epileren etc. Kijk hier onder naar alle diensten en mogelijkheden en klik verder voor meer informatie over alle diensten. Staat hier niet tussen wat u graag zou willen? Neem dan contact met mij op en dan kijken we naar de mogelijkheid of een pakket op maat! De bruidsvisagist werkt in Almere en Directe omgeving.

 


Prijzen:

Proefdag bruidsmake-up € 110,00 |  Bruidsmakeup € 110,00 | Totaal € 220,-

Proefdag haar & make-up  € 188,00 | Bruidskapsel & bruidsmakeup € 188,00 | Totaal € 376,00

Complete service make-up & haar, inclusief proefdag, hele dag (8 uur) standby voor touch up en een 2e look voor de avond  € 755,00

Wenkbrauwen epileren € 13,00 per keer. | Nepwimpers € 15,00 per keer

Weekend toeslag € 50,00  | Vroege ochtend toeslag € 50,00 | Feestdag toeslag € 150,00 |

Reiskosten buiten Almere € 0,35 per gereden km.

DIRECT BOEKEN


Make-up gast €  70,00 | Ieder volgende gast € 65,00

Haar & Make-up gast €  110,00 | Ieder volgende gast € 97,50

Bruidskinderen tot 12 jaar € 35,00 | vanaf 12 jaar € 65,00

 

PROEFDAG

Telefonisch of via email hebben we een proefdag afgesproken. Deze proefdag is meestal ongeveer zes weken voor de trouwdatum. Zo hebben we genoeg tijd om jouw wensen te achterhalen en jouw bruidsmakeup en haarstyling hier op aan te passen. Zo creëren we samen een look die perfect is voor jou en jouw dag!

Daarnaast hoef je niet te stressen vlak voor je trouwdag.  De proefdag zal bij u thuis of op een andere gewenste locatie plaatsvinden.


Voordelen van een proefdag:

  • Je weet alvast zeker hoe je er uit zult zien op de trouwdag zelf;
  • Je zal geen stress hebben over je looks;
  • Je hoeft niet bang te zijn voor uitslag of andere vervelende reacties op de make-up tijdens je trouwdag,
    omdat je producten al geprobeerd hebt en je weet dat er tegen kunt;
  • De visagiste weet waar ze moet zijn en zal dus altijd op tijd zijn 😉

Voor de proefdag kan je je het beste voorbereiden door een aantal plaatjes te verzamelen van haarstyling en bruidsmake-up die je zelf mooi vindt en een idee geeft wat jij in gedachten hebt voor je trouwdag. Ook is een foto van de jurk erg handig om te laten zien, zodat ik weet wat jouw style is. Heb je een haaraccessoire? Zorg ervoor dat je deze klaar hebt liggen. Tenslotte is een grote spiegel erg handig: zo kan je meteen zien wat er gedaan wordt en kunnen we zien of alles naar wens is.


TROUWDAG

Op de proefdag hebben we alles besproken en uitgeprobeerd.
Terwijl ik jouw haar en make-up verzorg, heb jij een momentje voor jezelf.

bruidsmakeup


TIP

Zou je heel graag nepwimpers willen? Als je deze niet gewent bent om te dragen, raad ik je eerder lash extentions aan.
Deze worden haartje voor haartje geplaatst en voel je niet zitten. Ik raad Wimperhuys.nl aan!


TOUCH UP

De make-up en haarstyling blijft over het algemeen de hele dag zitten. Nu kan het natuurlijk voorkomen dat na al het zoenen en eten de lipstick minder zichtbaar is geworden en dat je haar wat ingezakt is na een dolle rit in de cabrio. Bedenk goed of je een touch-up zou willen!

Om je er weer tiptop uit te laten zien, kan je een touch-up boeken bij je trouwdag. Op een van tevoren afgesproken tijd kom ik op locatie om je haar en make-up bij te werken of om je haar en make-up eventueel aan te passen als je dat graag wilt. Voor de avond kan het immers leuk zijn om de make-up wat heftiger/donkerder aan te brengen: in de avonduren heb je minder licht en valt de dagmake-up minder op. De dagmake-up kunnen we dan aanpassen naar een mooie avondmake-up met bijvoorbeeld een “smokey eye” of een mooie rode lipstick. Ook haarstyling kunnen we veranderen: Heb je bijvoorbeeld de hele dag je haar los, dan kunnen we dit ’s avonds mooi opsteken.


BRUIDSKINDEREN

Zijn jouw kinderen of misschien de kinderen van vrienden en / of familie de bruidskinderen? Dan is het leuk om hen ook een beetje in de watten te leggen met een mooie make-up, zodat zij naast jou stralen en zich ook belangrijk voelen op jouw bruiloft. De make-up zal gericht zijn naar hun leeftijd. Een blauwe plek weg werken, wat subtiele glitters en een zacht kleurtje lipgloss zorgt er voor dat zon kleine helemaal in haar element is en met een big smile op de dag rond loopt. Naast de make-up kan hun haar mooi gekruld worden of ingevlochten met een fleurige bloem erbij. Let op, het haar moet wel een beetje lengte hebben om te vlechten. Het haar kan gekruld worden met papillotten of met een warme tang. Dit is uiteraard afhankelijk van de leeftijd en hoe goed ze stil kunnen zitten.


Professionele bruidsmakeup Almere en omstreken.