Fotoshoot voor Ada

 

Vesna Zuuring belde mij op of ik nog een gaatje had om een natuurlijke look te doen voor een fotoshoot in Almere. 

Ik had nog wel een gaatje. Ik kon echter niet de fotoshoot aanwezig blijven.

Toen ik het adres kreeg kwam ik aan bij Ada Kaspersma van BeBalancedBeads  (prachtige op maat gemaakte sieraden van edelstenen) en Adalyse ( Adalyse staat voor research en business development). Ik ken Ada al (van het netwerken) en het is ontzettend leuk om haar hier tegen te komen.

De shoot is voor Ada en haar bedrijf BebalncedBeads en Adalyse. Vesna Zuuring is van Create your brand en heeft de styling en de foto’s verzorgt voor deze shoot.

Een natuurlijke look. Ada moest nog wel Ada zijn en een beetje slag in het haar. Vervolgens steek ik het haar op zodat ze straks zelf haar haar los kan gooien en op de andere foto’s met los krullend haar staat.

Het was erg gezellig en de foto’s zijn super leuk geworden!

 

Makeup filmwijk, visagist Almere stad, haarstyling almere, bruidsmakeup almere stad,

Geef een reactie