Make-up en haar in Almere

Dominique Haveman verzorgt jouw Makeup in Almere en omstreken.

Wil jij een mooie make-up voor een feest, een diner, een speciale dag, een bruiloft van je beste vriendin of voor je eigen bruiloft? Dan kom ik een mooie make-up op lokatie in Almere en omgeving zetten. Dus bij jou thuis of bij een vriendin thuis, of zelfs op je werk! Een natuurlijke make-up, een avantgarde make-up, een extreme make-up, een glamour make-up. You name it, and you get it!

Ik verzorg dag make-up, fotoshoot make-up, bruids make-up, glamour make-up, heftige make-up, natuurlijke make-up. Ik ben in voor iedere uitdaging!

Makeup in Almere

Ook voor prachtige haarstyling in Almere en omstreken.

Wil je bij jouw prachtige natuurlijke of juist feestelijke make-up een mooie haarstyling. Ook dan kan je bij mij terecht. Ook kom ik uiteraard voor de haarstyling op lokatie. Feestelijk, nonchalant of een prachtige bruidskapsel. tevens ben ik bekend met het dreads en kan ik deze heel mooi opsteken.

Voor mijn prijzen kunt u hier kijken.

Dominique is een fijne visagiste om mee te werken. Ze heeft aan weinig woorden voldoende om een goed beeld neer te zetten. Ze is sociaal en prettig in de omgang. Door haar ervaring kan ze elke look perfect neer zetten. Bij een volgende klus zal ik zeker graag met haar willen samenwerken.

Geef een reactie