Recensies

Dominique heeft mijn bruidsmake-up verzorgd op onze mooiste dag en ik heb veel complimenten gekregen hierover. Mijn proefmake-up heeft ze 2x gedaan voor mij, op verzoek en daar ben ik heel dankbaar voor. Op de dag zelf liep ik met extra stralende ogen de hele dag door. Ze is zeer professioneel en erg geduldig en lief. Ik kan iedereen Dominique aanraden!

Bruid Wendy

Dominique is bij mij thuis geweest voor een proef kapsel en make-up. De make-up was gelijk prachtig, wel even wennen voor iemand die het zelf niet zo vaak op heeft. Mijn kapsel is ze nog een keer extra langs geweest om toch nog een en ander uit te proberen. Toen ik ook daar tevreden over was, was het alleen nog aftellen naar de bruiloft. Ik ben super blij met mijn haar en make-up die ze gedaan heeft. Ik heb niet een keer mijn make-up hoeven bijwerken het bleef de hele dag en avond goed zitten.

Bruid Lisanne

In augustus dit jaar heeft Dominique mijn bruidskapsel en -visagie verzorgd. Eerder hadden we al een proefsessie, waar we aan de hand van foto’s die ik op internet had opgezocht bepaalden hoe ik er op de grote dag uit zou zien. Bij de proefsessie was ik al helemaal blij met het resultaat, maar toen er op de dag zelf nog wat verse bloemen in mijn haar werden gestoken was het echt af. Ik kreeg zelfs nog een ‘survivalkit’ mee om indien nodig mijn haar en make-up bij te werken. Topservice!

Bruid  Marouscha

We hebben een heerlijke dag gehad en hebben genoten. Mijn make up heeft het goed volgehouden en zag er s avonds en met het warme weer nog prima uit. Heb veel complimentjes gehad over haar en make up. Dankjewel.

Bruid

Ik heb mijn bruidskapsel en make-up laten doen bij Dominique, wat is ze een super gezellig vrouw! M’n kapsel heeft windkracht 4 doorstaan en een feestavond overleeft! M’n make-up heeft alle huilbuien overleeft (dat waren er een hoop)! Ik kan iedereen haar aanraden… super tevreden. Bij een volgend feestje bel ik haar weer op!! Super bedankt! Veel liefs Bianca

Bruid Bianca

Hoi Dominique, Ik wil je graag nog bedanken voor mijn kapsel en make-up van afgelopen vrijdag.
Alles bleef goed zitten en iedereen vond het mooi. Hierbij alvast een paar mooie foto’s van ons. Groetjes,

Bruid Chantal

Hoi Dominique, Bij deze ontvang je wat foto’s van mijn trouwdag. We hebben een schitterende dag gehad, nog mooier dan we van te voren hadden gedacht. Ik heb de hele dag complimenten gehoord dat ik er heel mooi uit zag, ook voor jou een mooi compliment dus. Nogmaals bedankt!

Bruid

Hallo Dominique, Ik wil je nogmaals bedanken voor de make-up.. Het zag er goed uit, niet te dik, alleen een beetje glim en glans op de juiste plekken. Je bent een van de goedkoopste maar ook een van de beste! Ik kreeg op de dag van mijn bruiloft erg veel complimenten. Iedereen gaf aan dat ik er goed uitzag, er zat wel make-up op mijn gezicht, maar niet te opvallend. Heel mooi gedaan, ik zag er niet geplamuurd uit! En, met mijn allergieën ging het goed, ik heb er geen last van gehad. Super! Bedankt. Groetjes

Bruid Sanne.

Hoi Dominique,  Nog bedankt voor mijn kapsel en make-up. Was er echt super blij mee en die vent van mij ook. We hebben nog wel
even contact. Heb je al aanbevolen bij anderen hoor!!!!! Groeten

Bruid

Mijn haar en make-up laten verzorgen door Dominique op mijn trouwdag. Wat een fijne ervaring! Ze reageert snel, het contact verloopt makkelijk en ze is flexibel.
Ik wilde op mijn trouwdag wel opgemaakte ogen, maar verder wel vrij naturel. Dit is helemaal gelukt!

Bruid Manon

Dominique heeft zowel mijn make up als haar verzorgd op mijn trouwdag.
Ze heeft het prachtig gedaan en helemaal zoals ik wilde. Een lieve vrouw die haar vak verstaat!

Bruid Chantal

 


Dominique is een fijne visagiste om mee te werken. Ze heeft aan weinig woorden voldoende om een goed beeld neer te zetten. Ze is sociaal en prettig in de omgang. Door haar ervaring kan ze elke look perfect neer zetten. Bij een volgende klus zal ik zeker graag met haar willen samenwerken.

Fotograaf Brigitte

I’ve worked with Dominique a couple of times on various assignments; both for customers as well as stock work. I love her creative spirit, her endless energy and not to forget, the great results she manages to put on the table every single time.
She is an easy going person, fun to be around with, but always gets the results that I’m after.
She is a fantastic artist (check out her belly painting skills) and a brilliant makeup artist.
I would definitely recommend her to anyone!

Fotograaf Simone

Wij hebben met veel plezier met Dominique gewerkt. Ze is een enthousiaste vrouw met veel passie voor haar vak en een gedegen kennis ! Zowel met mannen, vrouwen als kinderen is ze fijn in de omgang en proffesioneel.
Kortom een topper waar we zeker vaker mee gaan werken

Fotograaf Yvonne

Dominique is een plezier om mee samen te werken! Professioneel en kritisch. Dat laatste niet alleen op haar eigen werk, maar ze gaat de samenwerking volledig aan en durft goed onderbouwde kritiek te geven. Dat maakt samenwerken met Dominique ook nog eens een progressieve ervaring. Ik hoop nog lang en vaak met haar te mogen samenwerken!

Fotograaf Marc

Ik heb een paar keer als fotografe met Dominique mogen samenwerken. Ze is erg goed in haar werk als visagiste en als docente visagie. Ze kan goed uitleggen en ze is erg creatief en heel kritisch naar haar eigen werk.

Fotograaf Wenda


Gedurende de periode dat Dominique binnen mijn bedrijf actief was als Docent Visagie en Hairstyling heb ik haar leren kennen als een betrouwbare en loyale partner en collega die met haar creatieve achtergrond mijn studenten kon enthousiasmeren en naar creatieve hoogtepunten kon brengen . Haar ongedwongen manier van werken maakt dat iedereen zich direct op zijn of haar gemak voelt, daarnaast is zij in staat juist als Artiest structureel lessen op te bouwen en deze op de juiste manier didactisch over te dragen. Met haar natuurlijk overwicht kan zij op lokatie rust te brengen tijdens de veelal stressvolle werkzaamheden maar ook deze rustmomenten inbouwen in een reguliere klas met leerlingen. Dominique is in mijn optiek een multitasker met de juiste eigenschappen het beroep van Make-up Artist op alle vlakken uit te voeren.

Ralph Baaij

Dominique weet de ‘girl next door’ in no time om te toveren in een diva. Zij begrijpt wat de klant wil en is zeer flexibel. Dominique is een down to earth professional waar het altijd gezellig is om mee samen te werken.

Myrthe Scharn

Dominique heeft bewezen op professionele wijze de make-upkwast te kunnen hanteren. Voor een serie foto’s die voor websites en krant nodig waren, liet zij het positieve effect zien en de noodzaak van een goede foundation en make-up, zowel voor mannen als vrouwen.

Linda Graanoogst

It is wonderfull to work with Dominique. She transforms models into art. She is a social person, the workclimate is relax but with great results. I’m happy that I worked with her, and I would love to work with her in the future.

Lindsy  Parlevliet