Review: Bee-Care Mysterybox

Na ontvangst van mijn mysterybox van bee-care werd ik helemaal enthousiast en wilde ik meteen alles uitproberen!

Er zat een tandpasta bij van aloevera. Deze heb ik als eerst uitgeprobeerd. Hij ziet er vies uit op je tandenborstel, maar smaakt gelukkig niet vies. Ik heb een lekker fris en schoon gevoel. Ik gebruik altijd sensodyne omdat ik mega gevoelige tanden heb, dus ben erg benieuwd wat deze tandpasta doet na langer gebruik.

Van aloevera zat er ook een moisterising creme bij. Deze kan gebruikt worden voor gezicht, handen en body. Ik heb hem nu gebruikt voor alleen het gezicht.

Vrij dikke creme, maar dat vind ik altijd wel fijn. Hij smeert lekker uit en neemt snel op.

We beginnen de make-up met de foundation. De foundation breng je aan met een druppelaar / pipet. Dit is wel even wennen voor mij. Ik knoei al op mijn shirt 🤣. Vervolgens met de bijge lkeverde spons verspreiden. De foundation dekt flink! Dit had ik niet verwacht en heb dan ook een beetje te veel op gedruppelt. De kleur is helaas ook te licht. Nr.1. Over het algemeen heb ik altijd de lichtste kleur, maar deze is te licht. Misschien kan ik hem in de toekomst wel gebruiken als highlighter.

    

In de mysterybox zat geen poeder, dus ik pak er 1 die ik heb liggen. Ik zoek er 1 met een wat donkere tint om de te lichte foundation iets op te kleuren. Hema nr 24 is geworden.

Door naar de ogen. Op de een of andere manier kom ik weer uit op mijn standaard oog make-up. De kleuren zaten ook in dit pallet dus dat is mooi uitproberen. De kleuren pakken lekker en mengen goed. In totaal heb ik 5 kleuren gebruikt voor deze look.

De mascara! Ik heb lashextentions dus heb bijna geen mascara nodig. Ik gebruik toch wat om uit te proberen en Damnnnnn. Wat een fijne mascara! Met maar een klein beetje zien mijn wimpers er uit of ze net bijgevuld zijn! Volume en lengte zijn gewoon extra! Ik geloof dat dit mijn nieuwe favoriet is.

Voor de wenkbrauwen zat er niks in de box, dus heb ik ze gewoon geborsteld in model en daarbij gelaten.

In het pallet van de oogschaduw zit ook een kleine lade met blush en highlight. De bruine tint heb ik gebruikt om te contouren, de roze voor de blush en de witte voor highlight op de wang en onder de wenkbrauw.

In de box zaten 2 lipsticks en een lipgloss. Ik pak de eerste lipstick matte. Hij brengt goed aan. Aan de andere kant zit een liquid lipstick. Ik weet niet zo goed of ik 1 van de 2 kanten moet kiezen of dat ik ze beide moet gebruiken. Ik besluit ze beide te gebruiken. De lipstick voelt verzorgend, plakt niet maar droogt ook niet uit! Normaal bij matte lipsticks drogen mijn lippen enorm uit. Na een paar uur zit het nog steeds goed en voelt het nog heerlijk romig aan.

Dan zat er ook nog drops in de doos. Ik dacht in eerste instantie dat het een serum was. Maar toen ik hem uit het doosje haalde zag ik er aardig Wat glitter in zitten en ging ik er van uit dat het highlight was. Ik moet nog even ontdekken hoe ik dit mooi aanbrengt. Ik heb nu iets te veel gepakt en de highlight begon aan mijn linkerkant iets vlokkig te worden. Iets minder gebruiken en met de vinger toppen aanbrengen denk ik.

 

Even mijn haren doen en tadaaaaaaaaa

    

Ik ben blij verrast door deze producten. Dit zijn echt een fijne kwaliteit producten en heeft mij ook nieuwsgieriger gemaakt naar alle andere producten van bee-care. Ook voor mijn bruiden zou ik deze producten graag gebruiken. 

 

 


BeeCare is gestart in 2018. Het doel bij het oprichten van Bee-Care was, en is op de dag van vandaag nog steeds; mooie producten, betaalbare prijzen en de meest geweldige merken die je niet of nauwelijks vindt in de Nederlandse winkels samen voegen in één webshop. En dat is gelukt! Bee-Care is op dit moment nummer één in haar soort.

Geef een reactie